В УБТС продовжується набір до «Молодіжної біблійної школи»
26/10/2017
Історія студента УБТС, який став пастором у Латвії
10/11/2017

Студентів УБТС запросили взяти участь у конференції Європейської баптистської федерації

  Щовівторка у стінах семінарії проходить традиційне служіння, мета якого – провести спільний час у поклонінні, молитві, почути цікаву проповідь та поділитись останніми новинами з життя семінарії. І цього вівторка УБТС відвідали особливі гості – представник Європейської баптистської федерації Хілле Ліхт, та заступник голови ВСЦ ЄХБ Ігор Бандура.

Хілле Ліхт поділилась зі студентами новиною про те, що вже у вересні наступного року вони зможуть взяти участь у щорічній конференції Європейської баптистської федерації у якості волонтерів. Гістя з Естонії запросила студентів УБТС у майбутньому продовжити навчання для отримання докторського ступеня у Європейських семінаріях. «Україна та Велика Британія мають найбільші баптистські союзи у Європі. Саме тому Україна є для нас стратегічно важливим партнером і ми хочемо разом з вами молитись, навчатись і підтримувати один одного…». Також Хілле детальніше розповіла про співпрацю федерації з Україною і запросила долучитись до молитовного марафону за потреби країн Європи. Зробити це можна, перейшовши на сайт: www.ebf.org

Ігор Бандура поділився роздумами над Писанням, взявши за основу перший розділ з першого послання апостола Івана. «Нам потрібно не лише вивчати доктрини, або методи розбудови церкви. Нам потрібно у всьому цьому шукати живого Христа. В якому б поколінні після Христа ми не жили, ми можемо жалкувати, що нашими вчителями були не Ісус, не Павло чи Іван. Але істина в тому, що кожного разу відкриваючи Боже слово ми маємо доступ до повноти Божого благословіння. В Слові і є живий Христос і про це говорив апостол Іван…».

Також додамо, що конференція Європейської баптистської федерації пройде 26-29 вересня у Львові.