Хочете бути студентом УБТС
Подати документи

Старт нового навчального року 2021-2022

30 Вересня 2021

Ми стартували новий навчальний рік в УБТС! І враженні тим, як Бог благословляє нас. Цього року ми маємо 607 першокурсників. А в загальному 1042 студенти!  Вони охоплюють всі 24 області України. А також маємо студентів з США, Німеччини, Непалу, Єгипту, Білорусії, Польщі, Латвії. Всього закордонних студентів – 64 людини, а філії УБТС є в США, Польщі та Латвії. Нові студенти представляють 108 церков і ми в захваті від того, як Бог поширює вплив УБТС далеко за наші межі. Адже саме студент стоїть в центрі нашої діяльності. І саме через студентів ми хочемо впливати на церкви в Україні. 

 

Також пройшла сесія нових студентів Інститут лідерства, управління, кочингу. 160 людей приїхали з різних міст України. В рамках Інституту запустилися три програми: Школа управління та коучингу, Школа менторства та коучингу, Школа менторства підлітків. 

 

Нарешті адміністративний офіс і вся команда УБТС переїхали в нове приміщення. Ми довго чекали на це і зараз облаштовуємо простір, робимо його затишним та комфортним для команди та студентів. Будівельні роботи ще не завершені, але ми віримо і молимося, що з підтримкою партнерів завершимо будівництво. Наша команда поповнилася 20 новими людьми! Серед них хедкоучи, працівники фінансового відділу, медіа команди, адміністративного відділу та інших. Ми розширюємося та постійно шукаємо посвячених талановитих людей в команду. 

Новини по темі
Всі статті

Новини

8 Листопада 2023

З днем реформації!

Новини

8 Листопада 2023

Нова магістерська програма

Новини

8 Листопада 2023

Новий набір програми “ПРМЛ teams”

Новини

8 Листопада 2023

Дослідження «Портрет молодого християнина»

Анонси

21 Вересня 2023

Перша сесія магістратури “Християнське консультування”

Новини

21 Вересня 2023

Випускний 2023 та Спільнота випускників

Зворотній зв’язок

Якщо у вас виникли питання, залиште заявку і ми вам зателефонуємо.