Видання

Видання
Поклик до проповіді
ДЖОН СТОТТ, ГРЕГ ШАРФ

Вся проповідь повинна формуватися згідно з переконанням у тому, що Питання є авторитетним, тому що воно походить від Самого Бога. І всі проповідники мають бути переконані в тому, що Боже Слово є сильним та діяльним для того, щоб досягалися Божі цілі в житті людей і християнських спільнот. І всі слухачі повинні приймати це Слово з вірою, дозволяючи йому змінювати їх.
Ця книга спрямована на підбадьорення проповідників через нагадування їм про важливість їхнього покликання; на те, щоб закликати їх проводити час у ретельній та молитовній підготовці до проповіді; і щоб нагадати їм про особисті якості, які повинні характеризувати кожного вірного проповідника Божого Слова.

Глобальні місії
Зейн Пратт, М. Девід Сіллс, Джефф К. Волтерс

Ця книга є ґрунтовним та комплексним дослідженням цієї теми. В ній дуже вдало викладені біблійні, історичні, культурні й практичні аспекти місії.  Пропонує комплексний і актуальний навчальний матеріал з місіології для студентів, а також закликає їх відгукнутися на Божий поклик до місіонерської праці. Цей підручник буде корисним для пасторів, лідерів помісних церков, які хочуть знати, як ефективно брати участь у глобальній місії Бога.

Ученик
ЄЛИСЕЙ ПРОНІН

«В Біблії немає «протестантів», «п’ятидесятників», «харизматів», «баптистів», і навіть, слово «християнин» зустрічається лише двічі. Загалом, визначення  «віруючий», яке всі ми так любимо, і яке об’єднує нас, зустрічається доволі часто – близько 60 разів. Дозвольте здивувати вас по-справжньому. Найчастіше і найбільше Біблія називає послідовників Ісуса, людей, які повірили у Нього – «учнями». Цей термін ми зустрічаємо у Писанні  понад 250 разів.