Хочете бути студентом УБТС
Подати документи

Аліна Продан. Різдвяний проект 2019

10 Лютого 2020

Вітаю вас!

Цього року Бог вже вшосте дав нам можливість служити в смт Козельщина, Полтавської області. Багато людей підтримували нас молитовно та фінансово, а також дуже великим благословінням для нашої команди став Різдвяний грант від УБТС.

Щоразу ми зупиняємось в Козельщині у Валентина Бобіренка — пастора помісної церкви та місіонера, який посвячено служить людям навколо та залишається вірним там, де Бог поставив Господь. Саме завдяки, і через нього, Господь влаштовує наше служіння там. Насправді, ми дуже вдячні цьому Божому чоловікові та його сім‘ї за комфорт та атмосферу, що супроводжують кожну нашу поїздку.

За тиждень у нас була можливість соціально послужити чотирьом сім’ям — це були дві матері-одиначки з дітьми; бабуся, яка виховує п’ятьох онуків-сиріт; та самотня жінка, чоловік якої нещодавно покінчив життя самогубством. Усім їм ми допомогли з дровами — купили, порубали та поскладали. Це, насправді, велике благословіння та підбадьорення для них, чому ми дуже тішимось. Також, завдяки тим, хто відгукнувся на наші прохання, ми змогли зібрати понад 150 кг якісного хорошого одягу, взуття та іграшок, які в останній день роздали в церкві усім, хто мав потребу. Також впродовж тижня ми змогли допомогти у будинку сімейного типу із фарбуванням стін.

Щодня ми мали двогодинні зустрічі для дітей: співали пісні, бавилися, розігрували сценки про головну таємницю Різдва, розповідали Добру новину про те, що Ісус хоче народитися в серці кожного з них. Більшість із цих дітей з малозабезпечених сімей і справа не лише в коштах. Ми намагалися найперше проявити до них любов і турботу, адже їм це дуже потрібно.

У неділю пастор Валентин довірив нам провести недільне ранкове служіння. Ми підготували тему про радість у Христі та істинне щастя, мали прославлення, а також ділилися, чому та з якою метою вже вшосте повертаємось в Козельщину.

Бог дуже працював у нашій команді протягом всього часу: Він запалював нас цим служінням, давав сили і радість від того, що ми робили. Ми вдячні, що Він вів і надалі веде нас, що дає в серці бажання повертатися, служити і бачити плоди Його любові. Віримо, що наше служіння в Козельщині буде продовжуватися і приносити плоди, які прославлятимуть Його Ім‘я!

Великим благословінням віри для нас стало отримання Різдвяного гранту. Ці кошти ми змогли використати на організацію дитячого служіння.

Дякуємо за цю можливість від УБТС, яка може сприяти поширенню Божої любові тим, хто цього потребує. Для нас це історія одного гірчичного зерна, через яке Бог робить велику роботу.

Новини по темі
Всі статті

Новини

8 Листопада 2023

З днем реформації!

Новини

8 Листопада 2023

Нова магістерська програма

Новини

8 Листопада 2023

Новий набір програми “ПРМЛ teams”

Новини

8 Листопада 2023

Дослідження «Портрет молодого християнина»

Анонси

21 Вересня 2023

Перша сесія магістратури “Християнське консультування”

Новини

21 Вересня 2023

Випускний 2023 та Спільнота випускників

Зворотній зв’язок

Якщо у вас виникли питання, залиште заявку і ми вам зателефонуємо.